Кількість
|
Вартість
|
||
|
Білий чай Треві Бі Ло Чунь
Це елітний сорт чаю, який збирають із певних чайних кущів у сонячну погоду. Бі Ло Чунь – назва, яку дав цьому чаю сам Імператор, коли вперше скуштував цей чудовий напій, у перекладі він означає Смарагдові спіралі весни. Цей чай складається з чайної нирки та двох перших листів, що збирається виключно вручну. Молоді бруньки з листочками вкриті ніжним білим гарматою, щоб зберегти його після збору, врожай сушать на сонці.
Цей чай з дуже сильним і водночас ніжним ароматом, настій має гарний зелений колір. У складі напою велика кількість теїну, який дарує сильний тонізуючий та підбадьорливий ефект. Краще такий чай пити у першій половині дня, він чудово пробуджує та заряджає енергією на цілий день.
Як правильно заварювати Бі Ло Чунь
Спочатку м'яку воду, температурою 70-80 градусів, наливають у керамічну або скляну посуд, потім опускають туди чай. Необхідно дати настоятися чаю хвилин 5-7 і ви отримаєте благородний напій з квітковим ароматом та солодкуватим смаком. Слід заварювати не надто багато чаю, щоб заварювання не залишалося наступного разу.