Кількість
|
Вартість
|
||
|
Англійці, спробувавши раз напій, не змогли більше відмовитися від традиційного чаювання о 5 годині вечора. У цьому купажі не один сорт чаю, а три, з Індії, Китаю та Шрі-Ланки. Наша компанія отримує сировину безпосередньо з плантацій і пропонує своїм клієнтам замовити цей міцний напій з неймовірним ароматом. [Image_0] Цей чай чудово підійде для любителів класичного чорного чаю, який прийнято подавати з десертами, пити прохолодними вечорами з лимоном, цукром або молоком. У чорному чаї великий вміст тініна, який виконує роль антіоксіданта.Добавів в цей напій лимон ви отримаєте вітамінний коктейль, який підвищить імунітет.
Заварюють чорний чай в керамічному або скляному посуді, попередньо прогріваючи її окропом. Беруть суху заварку з розрахунку 4 грами на 200-250 мілілітрів води, заливають кип'яченою водою вище 90 градусів. Настоюється чорний чай 7 хвилин, після чого розівается в чашки.