Кількість
|
Вартість
|
||
|
Англійці, скуштувавши раз напій, не змогли більше відмовитися від традиційного чаювання в 5 годин вечора. У цьому купажі не один сорт чаю, а три з Індії, Китаю та Шрі-Ланки. Наша компанія отримує сировину безпосередньо з плантацій та пропонує своїм клієнтам замовити цей міцний напій з неймовірним ароматом. Цей чай чудово підійде для любителів класичного чорного чаю, який прийнято подавати з десертами, пити прохолодними вечорами з лимоном, цукром або молоком. У чорному чаї великий вміст тиніна, який виконує роль антиоксиданту, додавши в цей напій лимон, ви отримаєте вітамінний коктейль, який підвищить імунітет.
Заварюють чорний чай у керамічному або скляному посуді, попередньо прогріваючи його окропом. Беруть суху заварку з розрахунку 4 г на 200-250 мілілітрів води, заливають кип'яченою водою вище 90 градусів. Настоюється чорний чай 7 хвилин, після чого розливається у чашки.