Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цейлон - стара назва Шрі-Ланки, тому чай, який вирощується там до сих пір називають цейлонським. Почали вирощувати і експортувати чай на цих землях ще в період британської колонії. А байховим називається чай, тому що зриваються молоденькі листя, покриті ворсом. [Image_0]
За статистикою українці все ще віддають перевагу чорному чаю. Для любителів класичного аромату напою родом з дитинства купити чорний чай байховий можливо всього в кілька кліків. Наш фахівець відповість на всі виникаючі у вас питання і допоможе зробити вибір, яким ви залишитеся задоволені. У цьому сорті міститься тінін і кофеїн, які тонізують організм і заряджають енергією на весь день.
Заварювати цей чай, як і всі чорні ферментовані сорти, слід водою 90-100 градусів, і дати йому настоятися до 10 хвилин, після чого розлити по чашках. Додавши в цей чай лимон, ви отримаєте вітамінний напій, який допоможе вберегтися від застуд і сезонних вірусів.