Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цейлон - стара назва Шрі-Ланки, тому чай, який вирощується там досі називають цейлонським. Почали вирощувати та експортувати чай на цих землях ще в період британської колонії. А байховим називається чай, тому що зривається молоденьке листя, покрите ворсом.
За статистикою українці все ще віддають перевагу чорному чаю. Для любителів класичного аромату напою родом з дитинства купити чорний байховий чай можливо всього в кілька кліків. Наш спеціаліст відповість на всі питання, що виникають у вас, і допоможе зробити вибір, яким ви залишитеся задоволені. Цей сорт містить тинін і кофеїн, які тонізують організм і заряджають енергією на весь день.
Заварювати цей чай, як і всі чорні ферментовані сорти, слід водою 90-100 градусів, і дати йому настоятися до 10 хвилин, після чого розлити по чашках. Додавши в цей чай лимон, ви отримаєте вітамінний напій, який допоможе уберегтися від застуд та сезонних вірусів.