Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це поуферментірованний чай, який проходить складний процес окислення. Його збирають вручну в високогірних районах Китаю і залишають листя на відкритому повітрі, в мішках або корзинах. Так само листя чаю мнуться, щоб в процесі ферментації виділявся сік. Так в процесі виробництва виходить зелено-чорний чай, який відмінно тонізує в будь-який час доби. [Image_0]
Це один з найпопулярніших в світі оолунгов, який є в будь-якому кафе чи чайному магазині. Готовий чай піддають ароматизації спеціальними промисловими речовинами. Аромати можуть відрізнятися від топленого молока до молока з шоколадом або карамеллю. У нашому інтернет-магазині представлений молочний улун з ароматом топленого молока.
Заварюють цей чай в керамічному або скляному посуді, попередньо ошпарівая її окропом. Беруть 4 грами сухої заварки на 200 мілілітрів води температурою 70-80 градусів. Напій повинен настоюватися 3-5 хвилин, після чого зливається в чашку. Такий чай містить антиоксиданти, які допоможуть очистити організм від шкідливих токсинів. Напій бадьорить і тонізує.