Кількість
|
Вартість
|
||
|
Це поуферментований чай, який проходить складний процес окиснення. Його збирають вручну у високогірних районах Китаю та залишають листя на відкритому повітрі, у мішках чи кошиках. Також листя чаю мнутися, щоб у процесі ферментації виділявся сік. Так у процесі виробництва виходить зелено-чорний чай, який відмінно тонізує у будь-який час.
Це один із найпопулярніших у світі оолунгів, який є в будь-якому кафе чи чайному магазині. Готовий чай ароматизують спеціальними промисловими речовинами. Аромати можуть відрізнятися від топленого молока до молока з шоколадом чи карамеллю. У нашому інтернет-магазині представлений молочний улун із ароматом топленого молока.
Заварюють цей чай у керамічному або скляному посуді, попередньо ошпарюючи його окропом. Беруть 4 г сухої заварки на 200 мілілітрів води температурою 70-80 градусів. Напій повинен наполягати 3-5 хвилин, після чого зливається в чашку. Такий чай містить антиоксиданти, які допоможуть очистити організм від шкідливих токсинів. Напій бадьорить і тонізує.