Кількість
|
Вартість
|
||
|
Відомий у всьому світі японський чай відрізняється від китайських більш насиченим ароматом і смаком. Так само в Японії чайні кущі ростуть переважно у тіні. Процес окислення переривається обробкою парою, далі лист скручується і висушується. Скручені чайні листи мають вигляд голок, в розсипі може бути чайна крихта. Слід сказати, що японці п'ють виключно чай власного виробництва і сенча посідає у них перше місце за популярністю.
Сенча містить величезну кількість антиоксидантів, які допомагають вашому тілу боротися зі старінням та різними захворюваннями. Чай має приємний ніжно-зелений колір і досить яскраво виражений аромат та трав'яний смак. Цей чай залишає тривалий післясмак. Сенча також можна зустріти під назвою Сентя.
Як заварювати Сенча
Рекомендується брати 7-10 г сухого чаю на 250 мл води і заливати його водою 75-85 градусів. Сенча можна заварювати до п'яти разів, при цьому напій розкриватиметься по-новому, в ньому з'явиться легка насолода та квітковий аромат.