Кількість
|
Вартість
|
||
|
Цей чай вирощують у південних регіонах Китаю на високогірних ділянках, його збирають лише у сонячні дні відриваючи молоді листочки разом із чайними бруньками. Дуже важливо зберігати сировину у сухому вигляді. Чай виглядає трохи сріблястим за рахунок білого ворсу, що покриває молоді листи. Ферментацію переривають нагріванням чайних листів у печах за високих температур.
Цей чай відноситься до слабо ферментованих сортів з високим вмістом чайної нирки, тому заварювати його слід температурою 70-80 градусів Цельсія. Використовуючи керамічну посуд, попередньо прогрів її насипте суху заварку з розрахунку 4 грами на 20 мілілітрів води. Дайте наполягати напою буквально кілька хвилин і розливати його чашками. Цей чай можна заварювати кілька разів, відкриваючи для себе нові післясмаки.
Зелені хвилі чай з тонізуючим ефектом та великою кількістю антиоксидантів, які допомагають організму залишатися молодим та повним сил. Пряний смак і солодкуватий післясмак зроблять ваш день приємнішим.