Кількість
|
Вартість
|
||
|
Шен Пуер один з найпопулярніших і найдавніших напоїв Китаю, який з'явився на початку нашої ери. Вперше цей чай вийшов випадково в процесі тривалої доставки сировини, тепер спеціально після збирання врожаю чайні листи витримують сирими. Збирають урожай у горах Китаю на високогірних плантаціях. На відміну від інших сортів чаю для Шен Пуера підходять грубі зрілі листи, бажано зі старих дерев.
Шен Пуер Треві має величезну кількість корисних мікроелементів і вітамінів. Його склад дозволяє підбадьоритися вранці і пробудити дрімаючу енергію після тривалого трудового дня. Антиоксиданти, як і будь-якому зеленому чаї, допомагають боротися організму зі старінням.
Оскільки Шен Пуер витриманий мінімум 5-6 років, перед заваркою його рекомендується промити водою. Обполоснути чайник окропом, щоб прогріти його, використовувати для заварювання краще посуд із товстими стінками. Засипати заварку та залити водою 95 градусів, дати постояти чаю з відкритою кришкою кілька хвилин та злити у чашку. Шен Пуер часто використовують перед медитаціями.