Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кава в зернах Арабіка Мокка Ємен (Mocha Yemen) - шоколадне задоволення для кавового гурмана.
Цей сорт кави виростає в високогір'ях Лазні Матар, де взимку дуже холодно і сухо, а влітку досить волого і жарко. Подібні перепади загартовують кавові плоди. Чинячи опір стресу, кава Мокка Ємен формує свій особливий смак, за який його і цінують гурмани.
Щоб відчути шоколадний смак цієї кави, її потрібно вживати в чистому вигляді, запиваючи холодною водою. Непередбачувана кислинка солодкого апельсина може проявитися як в самому смаку кави, так і в його обов'язковому післясмаку.
«Мокка Ємен» прекрасно підійде для приготування кави на піску - і тоді можна відчути всі тонкощі цього напою, який можна порівняти з справжнім гарячим шоколадом. Оптимальна пропорція для насиченого смаку - 5-7 г меленої кави на 50 мл води (12 г на 200 мл). Як тільки пінка підніметься, залишивши в центрі коло діаметром близько 1,5 см - смачну каву можна зняти з вогню і насолоджуватися нею до останньої краплі.
При заварюванні у френч-пресі на перше місце виступить фруктова солодкість і ніжна терпкість.
Щільна тришарова упаковка триплекс "з клапаном і zip застібкою дозволить максимально довго зберегти чарівний аромат кави.
Вага: 100 г