Кількість
|
Вартість
|
||
|
Географія і клімат зростання кави Арабіка Нікарагуа Марагоджип.
Плантаційна кава в зернах сорту Арабіка Нікарагуа Марагоджип багатьма вважається найсмачнішою і найблагороднішою кавою сімейства Марагоджип. Виростаючи на схилах Нікарагуанського нагір'я на висоті 1,6 км над рівнем моря, в кліматичних умовах, що характеризуються надлишком опадів, кавові зерна даного сорту виростають до гігантських розмірів.
Незважаючи на те, що батьківщиною кавових сортів сімейства Марагоджип є Бразилія, в кліматичних і агрокультурних умовах Нікарагуа він знайшов нові неповторні оригінальні особливості. І став одним з найпопулярніших, вишуканих і благородних сотрів. Без перебільшення, ця кава - справжній скарб для справжніх поціновувачів і гурманів з усього світу.
Смакові особливості Марагоджипа з Нікарагуа
Отже, надзвичайно вдалі кліматичні, географічні та Агрокультурні особливості вирощування нікарагуанського Марагоджипа сформували багаті смакові і ароматичні особливості кави даного сорту.
При заварюванні отримуємо міцний, густий настій з яскраво-вираженим смаком, багатим складним післясмаком і ледве помітною кислинкою, характерною для всіх сортів арабіки з Центральної Америки.
Аромат багатий, яскравий з фруктовими і квітковими нотами.
Смак щільний, розкривається в кілька шарів, з оксамитовими, вершковими, коньячними, горіховими і шоколадними нотами.
Даний сорт арабіки характеризується зниженим вмістом кофеїну, тому пити його можна практично в будь-який час доби і з будь-якого приводу.
Арабіка Нікарагуа Марагоджип відмінний сорт для шляхетних кавових купажів преміум-класу і для вживання в чистому вигляді. Відмінно розкривається при заварюванні в турці і «по-турецьки», ну і, природно, при заварюванні в еспресо-машині або кавоварці.